mobile menu icon

EERST METEN, DAN VERBETEREN

Xpro2 stelt organisaties in staat om leiderschap te transformeren van een ongrijpbare factor naar een strategisch hulpmiddel voor bedrijfsgroei en -verbetering. Wij geloven in datagedreven leiderschapsontwikkeling. Dat betekent dat we – in tegenstelling tot trainingsbureaus en coaches – pas beginnen met bouwen en ontwikkelen als het fundament staat. Maar geen zorgen, dat kan heel snel. Met het Xpro2-model® heeft u in 2 weken duidelijk inzicht in het potentieel van al uw leidinggevenden.

De kern van onze aanpak

Alles begint met inzicht. Met een uitgebreide nulmeting van o.a. de potentie, ambitie, veranderbaarheid en kwaliteit van uw managers én organisatie brengen we het vertrekpunt in kaart. Dan bepalen we samen uw stip op de horizon en maken we een praktisch ontwikkelplan om de competenties van uw leidinggevenden te matchen aan de norm en ambities van uw organisatie. Het Xpro2-model® dient als een soort kompas, gericht op het identificeren van het potentieel van uw medewerkers en organisatie waar de successen en impact het grootste zijn. Dit maakt het een krachtig instrument om de algehele prestaties van de organisatie te verbeteren.

Onze procesbegeleiders ondersteunen uw organisatie gedurende het hele proces; van strategie naar executie, van papier naar praktijk. Vanaf de eerste potentieelmetingen nemen we u bij de hand, en we laten pas weer los wanneer significante verbeteringen in gedrag, prestatie en resultaat zijn bereikt.

High-performance begint met een sterk fundament. Laten we samen bouwen aan uw toekomst.

Onze diensten:

• Potentieelmeting organisatie
• Organisatieontwikkeling
• Potentieelmeting leidinggevenden
• Ontwikkeling leidinggevenden
• Cultuurtransformatie

Het Xpro2-programma voldoet aan de voorwaarden van de Mdieu-subsidie voor duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Het nieuwe tijdvak start op 1 april 2024. Lees hier hoe u in aanmerking komt.

Over de Mdieu-subsidie
Potentieelmeting organisatie

Ontdek waar de lat van uw organisatie ligt met onze datagestuurde potentieelmeting en gap-analyse. We analyseren zeven kritieke dimensies, zoals leiderschap, cultuur en veranderingsbereidheid, om een nauwkeurig beeld te schetsen van uw huidige positie, groeipotentieel en de belangrijkste risico’s. Deze inzichten zijn essentieel voor het vormen van een pragmatisch en haalbaar groeiplan om te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie.
Organisatieontwikkeling

Stuw uw organisatie naar ongekende hoogtes met ons revolutionaire Xpro2-model als fundament. We starten bij uw huidige uitdagingen en urgente problemen, maar het doel is altijd lange termijn successen en voorspelbaar resultaat. Door zowel leidinggevend kader als bedrijfscultuur te verbeteren, creëren we een omgeving waar effectiviteit en efficiëntie kunnen floreren. Allemaal in lijn met uw eigen ambities, de norm en met praktische haalbaarheid.
Potentieelmeting leidinggevenden

Welke leidinggevenden zijn klaar voor de volgende stap? Wie zorgt voor de noodzakelijke wendbaarheid of change? Wie heeft de meeste impact op uw resultaat? Wie heeft de ambitie om te groeien en wie niet? Potentieelmetingen maken inzichtelijk in wie u het beste kunt investeren om snel en blijvend resultaat te boeken. Zo kunt gericht sturen en effectief ontwikkelen, gebaseerd op een fundament van objectieve data.

Ontwikkeling leidinggevenden

Krachtige leiders tillen complete organisaties naar een hoger niveau. Onze persoonlijke ontwikkelprogramma's zijn gebaseerd op inzichten vanuit u als management, de individuele leidinggevende zelf en hun teamleden. Uw leiders ontwikkelen nieuwe leiderschapsstijlen- en vaardigheden, waardoor ze in staat zijn om effectief en organisatiebreed verandering teweeg te brengen.

Cultuurtransformatie

Cultuur is het cement van elke succesvolle organisaties. Gedrag vormt cultuur en cultuur is bepalend voor het succes van de organisatie. De overgang van een taakgerichte naar een prestatiegerichte en verbindende cultuur begint bij het gedrag van uw leiders. Met Xpro2 initieert u een zichtbare en voorspelbare cultuur- en gedragstransformatie binnen uw organisatie.
enkele van onze gewaardeerde relaties

banner

vrijblijvend contact

Heeft u vragen over organisatieverbetering of leiderschapsontwikkeling bij uw organisatie?

Plan een kennismaking in met Gertie Ronken, grondlegger van het Xpro2-model
+31 (0)6 13688083
gronken@xpro2.nlDatagedreven Leiderschapsontwikkeling
Hambakenwetering 8c1
5231 DC ‘s-Hertogenbosch
+31 (0)6 13688083
gronken@xpro2.nl
lines